29 Ekim 2012 Pazartesi

Kondisyon ürünlerinde markamı önemlidir yoksa özellik mi?




Bir kondisyon kardiyo ürünü  almaya karar verdiniz.
Genelde kondisyon kardiyo ürünleri (koşu bantları , kondisyon bisikletleri,ağırlık cihazlarını kastediyoruz) fit bir vücuda sahip olmak için tercih edilir. 

Bununla birlikte sağlık açısından tercih edenler de hayli fazladır. Çünkü bir çok doktor kondisyon cihazlarını reçeteye yazmaktadırlar. 

İster fit bir vücuda sahip olmak için isterse de sağlık  açısından tercih edin dikkat etmeniz gereken noktaları bilmelisiniz. 

Burada dikkat edilmesi gereken nokta ihtiyaçlarınızı bilmenizdir.

Kilonuz ; kullanacağınız koşu bandının güç kapasitesini doğrudan etkileyecektir. Bunu bilmelisiniz ki ihtiyacınıza göre cihaz seçiyor olun. 
Kas için mi yoksa sadece kilo vermek için mi kullanacağınızı iyi bilmelisiniz ki  eğimli mi yoksa eğimsiz mi alacağınıza karar verin  ve alırken ihtiyacınız olmayan bir ürün seçmiş olmayın. 
kaliteli, Uzun süreli , sorunsuz kullanım hedefliyorsanız voit gibi dünya çapında bir markayı mı tercih edeceksiniz yoksa marka değeri olmayan  elektrik kaçağına maruz kalabileceğiniz bir cihazımı  Burada özellikle birlikte markanın önemi de ortaya çıkmaktadır. 100 yıla yakın süredir dünyada önderlik etmiş voit markasını tercih ettiğinizde biraz para ödemekle birlikte gönül rahatlığı ile kullanacağınızı bilmelisiniz. Aksi takdirde başınız dertten kurtulmayacaktır. 

Marka düşkünü olmak değil burada kastettiğimiz. Dünya çapında hem teknolojisini ispat etmiş ve kabul görmüş olması  itibarı ile marka seçimi önemlidir. Yoksa gösteriş anlamında bir marka seçimi çok farklı ve önermediğimiz bir  durumdur. Unutmayın ki sağlık için ucuz ürün seçmek çok pahalı bir yöntemdir.

Zaten sağlık için  bir girişimde bulunuyorsunuz ve vaktinizi ve paranızı ayırmayı göze almışsınız. 3 kuruş az verip bir çuval inciri berbat etmemeniz gerekir. Hani derler ya ucuz etin yahnisi…
iyi sporlar diliyoruz. 

1 yorum:

Facebook

Facebook
Bizi Facebook tan takip edin